De här är så attans goda!! Ska ni ha dom till julafton, gör dom bara någon dag i förväg. Annars är de garanterat slut innan, jag lovar!! Eller kan man ju göra dom många gånger...
100 g mjölkchoklad
250 g nougat
350 g nutella
1 l cornflakes
Smält all choklad i en bunke över vattenbad. Häll i cornflakes o blanda ordentligt så att de täcks ordentligt med chokladen. Häll över på ett bakplåtspapper o tryck ut till valfri tjocklek ( jag brukar göra dom ca 2-2,5 cm). Ställ det kallt. När krispen kallnat ordentligt, skär i lagom stora munsbitar. Smält mörk blockchoklad o doppa bitarna snabbt, jag brukar använda en gaffel att fånga upp dom med. Lägg på bakplåtspapper. Dekorera med en silverkula. Förvaras svalt. MUMS!!
Dom är livsfarliga, köpte på julmarknaden i Nylund.
SvaraRaderaSå jättegoda.!tack
Livsfarliga är rätta ordet!! Tack själv du anonyma!!;)Kul med en kommentar!
SvaraRadera