Den här godingen har jag gjort några gånger på caféet i sommar, härligt krämig o gott med de friska hallon i.
Ca 12 bitar
2 pkt Oreo chokladkex m vit fyllning ( = ca 310 g )
110 g smör
Fyllning:
1 ask färska hallon, ca 24st
2 dl grädde
200 g mjölkchoklad, Marabou
100 g mörk choklad, Marabou
Servering: Vispad grädde o ev. mera hallon
Smält smöret o låt svalna lite.
Mixa kexen o tillsätt smöret.
Tryck ut "degen" i en pajform/springform där du kan ta bort kanten.
Ställ in den i frysen ca 10 min.
Finhacka chokladen o hetta upp grädden (ej koka), lägg i chokladen o blanda väl.
Lägg hallonen i pajskalet o ringla över chokladen.
Ställ i kylen minst 2 timmar.
Innan servering, dekorera m myntablad eller citronmeliss
Ha en go dag!
Va rädd om dej o varandra.
KRAMILLIKRAM!!
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar