onsdag 12 oktober 2011

Henriks kyckling!

Denna goda rätt har min kära bror bjudit på, därav namnet! Kycklingen ser nästan rå ut så nästa gång provar jag att pensla med lite soja innan jag kryddar filéerna.

4 port

4 st kycklingfiléer
1 st mozarella
4 skivor rökt skinka
Persillade
salt o peppar
soja
pasta
Marinerade vitlöksklyftor
Marinerad soltorkad tomat

Ugnen 225 grader. Skär ett snitt i kycklingen. Skiva mozarellan. Krydda på snittytan. Lägg skinka o mozarella i filén o vik ihop. Pensla med lite soja o krydda på ovansidan också. Lägg i ugnssäker form, in i ugnen ca 20-30 min. tills det kommer genomskinlig köttsaft när du skär i den. Koka pastan under tiden.  Blanda pastan med vitlöken o strimlad soltorkad tomat.
Gör en sallad av blandade salladsblad, tomat, gurka, rödlök, oliver o fetaost i. Mums!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar