torsdag 3 juli 2014

Snabb Hallonpaj!

Varning! För god! Kan ta slut fort!! Friskt av hallonen? Oh, ja!! Kommer att göras igen!! MUMS!!
Gjorde denna till caféet igår...den fick många lovord...så TACK Anna K för receptet!!

Vill även tacka ALLA som kom igår...det blev en bra slant till "Stiftelsen Jiddra inte". Kanon!

Nu till recepet (liknar några andra jag lagt ut tidigare) Går att göra den dagen innan den ska ätas!

Ugnen 200 grader

150 g smält smör
1 dl socker
3 dl vetemjöl
1 tsk bakpulver

Detta blandas o trycks ut i en springform vars botten är täckt m bakplåtspapper, tryck upp degen en bit på kanten också.

Fyllning:

2 dl creme fraiche
½ dl socker
2 tsk vaniljsocker
1 ägg
1 pkt hallon, tror det innehåller ca 250g

Rör ihop fyllningen (utom hallonen) o häll det i ogräddade pajskalet, lägg över hallonen. In i ugnen ca 30 min. Låt svalna o förvara den kallt till servering. Serveras m vispad grädde el vaniljvisp. MUMS!!

Älskar ni HALLON som jag gör...då måste ni bara testa denna underbara lilla skapelse! Hihi!

KRAMILLIKRAM!!

Och ni....va´ rädda om er o varandra!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar