måndag 4 augusti 2014

Hallå!!??

Långe Jan
En månad sen sist!! Inte bra, inte bra!! Vet inte om ni finns kvar där ute men jag hoppas!! Men tiden har inte riktigt funnits till att blogga! Haft fullt upp med att njuta av semestern...baka...och ha öppet på Caféet o Loppisen!! Attans så roligt det är!! Träffa nya människor, vänner o bekanta som kommer för att fika eller som bara kollar runt  bland sakerna!! UNDERBART!!

Men nu är semestern slut sen 2 veckor tillbaka...skönt att få lite rutiner igen...MEN sommaren tar ju inte slut bara för att man börjar jobba!! Här hänger vi nere vid sjön så fort vädret tillåter och det är ju ofta nu för tiden!! Härligt, härligt!!

I år har vi inte hunnit med Öland som vi brukar men när Henrik o Elin va´ hemma så körde vi en tur neråt Ottenby!! Brossan sa att vi skulle titta på sälar...jaja tänkte jag, få vi se EN är det väl skoj!! Trodde aldrig att vi skulle få se SÅ MÅNGA!!! Underbart runda låg de där på stenarna i vattnet o gottade sig! Sen kom det fågelskådare som undrade om vi hade sett Havsörnen!!! De riggade upp kikaren o ställde in siktet...o där satt den...mitt bland maten (olika slags fåglar) hihi!! Sen bredde den ut sina STORA vingar o flög en liten bit bort...som på en given signal flydde alla de andra fåglarna! Häftigt att se!! Denna dagen bjöd även på ett riktigt VARMT bad...28 grader...på östra sidan!!! Helt otroligt!!

Hoppas ni haft o har en fin sommar!! Va´ rädda om er o varandra!

KRAMILLIKRAM!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar