söndag 8 december 2013

Andra advent!

 Nu har snön kommit till våran del av Sverige...men till veckan säger de att det ska bli mildväder?! Gillar inte när det ska slaska fram o tillbaka!!
I em har barnen o jag varit på julmarknad i Bäckparken i Alstermo. Mysigt va´ det med de olika marknadstånden...det eldades i en massa eldkorgar. Vi kom hem med bröd o skinka från Alsterfors...skinkan är redan slut, hihi!!
Tidigare i em bestämde vi att vi skulle grilla korv till kvällsmat i våran korg...så när vi kom hem hade Mikael tänt den...men eftersom det snöade på tvären gav vi upp den idén!
Idag har äntligen bords granen  kommit upp! Vi hittade några stora nedsågade granar här borta i kröken...perfekt att knipsa av toppen på! Så nu får den samsas med Hugos o Vilmas adventskalender!
Pyntet består av bl a kulor i fattigmans silver o små julgransljus som jag fått av mamma.

Hoppas ni haft en fin 2:a Advent.

KRAMILLIKRAM!!

Ps. Kvällens undran...hur många korn är det i en vetekudde...som går sönder i trappan??!! Ja det är ju precis lika många var den än går sönder men de hoppar liksom iväg i en trappa...hrm...Ds.

2 kommentarer:

  1. Jaha då vet jag en julklapp som jag ska tipsa tomten om.
    Det blir kanske med fröna som med granbarren efter jul, de dyker upp ända fram till midsommar.
    /Mamma

    SvaraRadera
  2. Haha!! Japp så blir det nog...vetekorn OCH granbarr fram till midsommar!! Ja det va´ju ett bra tips!! Här går det ju åt 2 kuddar!! H o H är frusna av sig!! :-)

    SvaraRadera