tisdag 12 november 2013

Tips på inredningsbutik...

Härom dagen körde mamma o jag till en inredningsbutik mellan Emmaboda o Rävemåla. Enkelresa 7,5 mil...men det va´ det värt! Titta in här på Malins fina blogg så hittar ni även härliga bilder från hennes butik!
Det är ju snart dax att tänka på advent o så småningom jul. Gör ett besök på Butik Norregård så kan jag lova att ni hittar fin, fina presenter! Den stora "snörerullen" m saxen kommer där ifrån...den fick jag av mamma! Med lite äpplen, flickan som läser från ljusets sken o lite annat smått o gått blev det ett fint stilleben, tycker jag.

En gammal boken fr 1871, ett par gamla glasögon, ett ljus o ett not papper blir också ett blickfång.
                                              "Flaskhållaren" köpte jag på Butik Norregård!
Den får trängas med övriga saker på hyllan så länge...kommer nog på ett bättre ställe snart!? Är sugen på att flytta runt lite...adventspyntet ska ju snart fram så då kanske det blir lite ruljangs i stugan!! Hihi!!

Grått o trist är det ute minsann men det hör ju liksom till i november!! Men nu längtar jag till advent, då blir det mys på hög nivå!!

Jag kollar runt lite i jultidningar för att få lite nya tips...ett är redan färdigställt (man vet ju aldrig när snön kommer)...bild kommer framöver!!

Sen måste man ju prova lite nya gotterecept också...kolla mina recept under Etiketter JULGODIS, så hoppas jag DU hittar något smarrigt!!

Ha´ nu en fortsatt härlig tisdag! Nu ska det bli en kopp kaffe o en nybakad Hastbulle, recept hittar ni under Etikett Bullar eller sök på Hastbullar.

Skulle bli så glad om ni gör ett litet avtryck här på bloggen. När ni skrivit en kommentar, välj en profil, tryck på anonym så ska det funka (hoppas jag)!!

Va´ rädda om er!!

KRAMILLIKRAM!!2 kommentarer:

  1. Det låter som en härlig butik i adventstid ,Tack för tipset!

    SvaraRadera
  2. Tack för tipset !I Och en härlig blogg att läsa . Eva

    SvaraRadera