fredag 20 januari 2012

Blommor...

...gör mej så glad!! Och nått mer som gör mej glad är att det nu är över 5000 besökare som har varit här o läst!! Kul att det man gör uppskattas!!

Den här fina buketten fick jag av mamma idag! Lite i förskott, för imorgon är det nämligen en speciell dag...MIN FÖDELSEDAG!!Imorgon ska vi ha kalas här. Vi ska fira mormor, morfar, Vilma o mej. Det blir 209 år tillsammans!! Vi blir väl 15 personer ungefär, tyvärr är kusinen från Öland med familj sjuka, så synd, det är så sällan vi träffas allihop! Krya på er!!

Har förberett dukningen ikväll, skönt att ha´ lite gjort imorgon när man vaknar. "Duken" är ett överlakan från farmor. Har även gjort efterrätten ikväll, recept o bild kommer framöver!

Servisen har jag fått av farmor. Den kommer från Duka o heter Sara. Glasen är från Orrefors, dom har jag fått av mamma o pappa. Dem har man druckit ur sen barnsben, jag har alltid tyckt så mycket om dom!
Det sprider sej en ljuvlig doft från blommorna på bordet!! Ginst, tulpaner, rosor o ranunkel! Roligt att sätta ihop sin egen bukett! Köpte blommorna till mej själv, tyckte jag förtjänade dom! Hihi!
Nä, nu får jag nog ta o knyta mej, klockan är 01.00. Undrar om jag får kaffe på sängen imorgon? Hoppas!
                                                                      GOD NATT!!

1 kommentar:

  1. Underbara bilder på blommorna. Jag blir oxå glad av att se på dom :)
    Stor grattiskram på födelsedagen. Stina

    SvaraRadera