onsdag 16 maj 2012

Lite av varje!

                                                                Päronträdet i full blom!

Det är lika roligt varje gång man öppnar bloggen, mätaren tickar på!! Nu är det drygt 11 100 besökande! Tjohooo!! Tänk, att där ute finns det folk som är intresserade av vad lilla jag har att förtälja! Härligt!! Att bli bekräftad är ju inte så dumt! Tack, för det, goa läsare!!
Mandelblommor, gullvivor o förgätmigej, härlig vårbukett! Imorgon är det första metaredagen! Här i Fröseke är det metartävling, tradition sen många år. De brukar ha goa strömmingsmackor till försäljning, har bett Mikael köpa med sig en till mej! Mums!!
Hugo spelar fotbollsmatch imorgon hemma (i Älghult) mot Emmaboda, spännande att se! Förra matchen mot Alsterbro/Bäckebo vann de med 8-11, Hugo gjorde 4 mål!! Stolt som en tupp va´ han!
Efter fisketävling o fotbollsmatch kör vi till sommarstugan på Öland en stund. Henrik, min käre bror o hans Elin kommer från Västerås. Att han måste bo så långt bort...det blir ju så sällan vi ses! Mamma o pappa kommer också, vi ska grilla o till efterrätt blir det Paj m hallonpannacotta! Det ser ut att bli en underbar dag!
Idag har jag bakat Drömmar som ska till Bockaskruv skola på lördag. Det är nämligen Natur- o kultur rundan i helgen. I Bockaskruv är det loppis, kaffe m dopp, blommor mm till försäljning. Gör ett besök vetja, det är så himla mysigt där! Bockaskruv har öppet på lördag 10-16. Tyvärr kan jag inte vara där, för jag jobbar hela dagen.
Ett annat utflyktsmål är ju självklar Café Björkå öppet lör o sön 13-16. Så ta nu en redig utflyktshelg o fika lite här o där!! Hihi!

Va´ rädda om er!!

Kramillikram!Inga kommentarer:

Skicka en kommentar