fredag 11 november 2011

Chokladkrisp!

De här är så attans goda!! Ska ni ha dom till julafton, gör dom bara någon dag i förväg. Annars är de garanterat slut innan, jag lovar!! Eller kan man ju göra dom många gånger...

100 g mjölkchoklad
250 g nougat
350 g nutella
1 l cornflakes

Smält all choklad i en bunke över vattenbad. Häll i cornflakes o blanda ordentligt så att de täcks ordentligt med chokladen. Häll över på ett bakplåtspapper o tryck ut till valfri tjocklek ( jag brukar göra dom ca 2-2,5 cm). Ställ det kallt.  När krispen kallnat ordentligt, skär i lagom stora munsbitar. Smält mörk blockchoklad o doppa bitarna snabbt, jag brukar använda en gaffel att fånga upp dom med. Lägg på bakplåtspapper. Dekorera med en silverkula. Förvaras svalt. MUMS!!

2 kommentarer:

  1. Dom är livsfarliga, köpte på julmarknaden i Nylund.
    Så jättegoda.!tack

    SvaraRadera
  2. Livsfarliga är rätta ordet!! Tack själv du anonyma!!;)Kul med en kommentar!

    SvaraRadera