torsdag 29 september 2011

Chili Con Carne!

Middag på en ½ tim! Sådana här recept gillar man! Man skulle ha ris till men jag tog vitlöksbaguetter, det är ju så gott att doppa!

4 port

500 g färs
olja
1 gul lök
1 paprika (gärna röd)
1 chili (jag tog ½ eftersom barnen skulle äta också, men det hade inte skadat med hela!)
1 vitlöksklyfta
1 burk krossade tomater
1 burk vita bönor
lite paprikapulver
salt o peppar
gräddfil

Fräs köttfärsen i lite olja. Hacka löken o paprikan. Finhacka chili o pressa vitlöken. När färsen fått lite färg, häll i lök, paprika, chili o vitlöken. Salta o peppra. Fräs en stund, tillsätt sedan tomaterna o koka i 10 min. Skölj bönorna i kallt vatten o häll det i grytan, låt de bli varma.
Servera m gräddfil, sallad o ett gott bröd till.



4 port

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar