torsdag 15 mars 2012

Kaviarfisk!

Det är tur det finns mat- o bakbloggar så man kan få lite tips! Eller va´säger ni!! ;-) Hittade detta receptet på Linneas skafferi sen får man ju ändra lite efter tycke o smak förstås men man har iallafall något att utgå ifrån!! Middag på bordet på ca 40 minuter, kanon!

400 g fiskfilé (jag tog Sej)
2 dl creme fraiche
2-3 msk dill
2 msk kaviar typ Kalles
citronpeppar
salt

Sätt ugen på 220 grader. Lägg fisken i en ugnsform, krydda lite m citronpeppar. Blanda creme fraiche, dill, kaviar, citron peppar o salt, smaka dej fram. Häll detta på fisken. In i ugnen tills fisken är klar, tog ca 30 minuter. Koka under tiden potatis o gör en grönsallad till.
                                                                     Är nu mätt o go´!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar