onsdag 21 mars 2012

Våren är på G!!

Nu tror jag våren har kommit på riktigt!! Vi har inte mycket som blommar så här tidigt i trädgården men det börjar titta upp lite av varje!!
Blåsipporna under enebuskarna slår snart ut! Attans så söta de är! Snart är det alldeles blått i backarna! Ja, inte i våra backar...men hos mormor o morfar, där brukar det blomma ska ni veta!
Bladen till mina älskade svarta tulpaner (tror jag att det är!) är på väg! Tror jag har visat dom här på bloggen förut!? Om inte,  så får ni ett smakprov här:
Visst är de vackra!! Tänk, i maj kommer dessa skönheter blomma igen!! Hoppas jag, bara rådjuren inte får smak på dem!!
Det ska bli spännande att se vad detta ska bli! Jag brukar spara på  pärlhyacinter, krokus mm som jag haft inne sen sätter jag ut lökarna, får på så vis glädje av dem flera år framöver. Kommer inte ihåg vad jag satt här!!??
Vi började med lite gult...vi slutar med dem samme! Krokusarna lyser upp i gräset! Det behövs...

Imorgon är barnen lediga från skola o dagis (förlåt, förskola!), då packar vi picknickkorgen o tar med oss VIP-Jenny m barn till Skälby gård (4H) i Kalmar. Det ska ju bli runt 14 grader o sol, då får man passa på att sätta näsan i vädret! Blir skönt att få lite färg på kinderna, slippa det bleka vinternyllet!

Minns ni att jag skrev att fredagen den 13:e januari va´ en turdag för mej, om ett roligt samtal som jag fick?!!? Snart händer det spännande grejer...jag återkommer med mera information...Så snart jag kan!!! TJOHOOOO!!

Ha´ det gott nu kära läsare o va´ rädda om er!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar